CITY KEBABHUS

Recentreview


4 stjerner ud af 868 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra City Kebabhus. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 feb 2024 at 9:13 De bedste dürumruller med kebab, de sidste 35 år!
23 feb 2024 at 19:41 Tager ALT For lang tid for bar en enkelt pizza
5 feb 2024 at 7:01 Da vi bestilte var leveringstiden 25-50 min hvilket var ok. Da vi havde betalt og accepteret stod der pludselig en leveringstid på 90 min.
25 jan 2024 at 8:22 Hurtig levering
30 nov 2023 at 22:10 Kl 20 bestilte jeg mad og kl 21.45 blev det leveret. Det var tillige kold.
30 nov 2023 at 20:53 Jeg ventede 2 timer og 5 minutter på at de leverede maden… Det er 35 min senere end ‘planlagt’ som i forvejen var lang leveringstid på 90min
25 nov 2023 at 19:21 Maden var ikke som bestilt eller betalt for. Betalte for ekstra fyld som overhovedet ikke var at se nogen steder!, og derudover virkelig tør og hård bund + skorpe. Mega ærgerligt! Andre gange har maden ellers været god, men i dag var virkelig ringe.
6 nov 2023 at 20:58 Hurtig levering, og maden smager bare dejligt
28 okt 2023 at 21:07 Var ikke gået i gang med maden på afhentningstidspunktet…
25 okt 2023 at 20:57 Jeg var så skuffet. Pizza var svagt lunken, osten var stiv og det var som gummi og tygge i, samtidig var den meget salt.. Alt i alt en dårlig oplevelse..
16 okt 2023 at 21:56 Det svinger lidt med kvaliteten fra City Kebab. Nogen dage er det "Ok". Andre gange godt, og så er der dage som i dag, hvor det var virkelig godt!! Perfekte tynde og sprøde bunde på pizzaerne. Lækker "Grøn!!" Salat. Perfekt mænge af fyld og en fsæste
15 okt 2023 at 20:49 For evigt de bedste durums