CITY KEBABHUS

Recentreview


4 stjerner ud af 803 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra City Kebabhus. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 nov 2022 at 0:47 Smagsløs Spag. Calzone - halvkold, og kun med fyld i den ene side. Var der mon ost i! Nej tak til mere derfra!
21 okt 2022 at 22:34 Fantastisk mad som altid. Mums
4 okt 2022 at 19:40 Super lækkert
25 jul 2022 at 20:25 Selv om de kun bor 7 minutter fra mig af tager det en hel time at lave en durum og en pizza og lever og så glemmer de dressingen selvom den koster 7kr extra
23 jul 2022 at 20:22 Fucking skrald man 1. Levering tid 19:50 og skulle have leveret 18:15 2. Glemte dressing 3. HÅR I MADEN 4. Fucking agurker der er nærmest udløbet
13 jun 2022 at 6:29 Maden var lækker, dog var det en meget lille salat til 58 kr. Maden var ikke helt klar, da jeg kom derned, på trods af at jeg kom for sent
7 jun 2022 at 1:31 Der var lang leveringstid,det var forventet pga helligdag. budet var høflig. og maden varm da den ankom. Derfor fuldt hus på stjernepoletten herfra.
30 maj 2022 at 15:23 Rigtig lækkert
22 maj 2022 at 7:12 Som altid sidder smagen lige i skabet, Har ikke været utilfreds med noget der fra endnu.
19 maj 2022 at 22:42 Perfekt som altid
29 apr 2022 at 22:57 1 ud af 3 pizzaer var god. Den billige var sprød og havde 3 gange så meget pepperoni som den samme pizza blot med feta og kebab. de 2 andre pizzaer var en klump blandede fyld kun i midten. Træls når man endda skriver og roser dem i bestillingen
23 apr 2022 at 11:16 Bedste pizza i byen